Vrchlabská zeleninka s bazalkou | recept
10. Září 2019
Vrchlabská zeleninka s bazalkou | recept. Recept na vrchlabskou zeleninku s bazalkou patří k těm, které můžeme popsat jako za málo práce, hodně muziky. S minimem úsilí vytvoříte v okamžiku vynikající přílohu k různým nejen masitým jídlům. Zeleninu můžete zvolit podle chuti, já použila co dům dal, ale můžete použít jakoukoliv mraženou zeleninovou směs.
Co je potřeba
mražená zelenina
1 rovná čajová lžička sušené bazalky (nebo jen půl lžičky, záleží na množství zeleniny)
máslo
2 čajové lžičky Harmonie chuti (opět podle množství zeleniny)
3
POZOR nesolím, protože Harmonie je dost slaná!!! Podáváme jako přílohu k masům. My k tomu máme nejradši Vrchlabské kuřátko.
DOBROU CHUŤ!!!
Další zajímavé články
Špenát | recept na zeleninovou přílohu
Špenát | recept na zeleninovou přílohu. Děláte špenát a pořád to není ono? Zkuste ho tak, jak ho dělám já. Na následujících řádcích vám poradím, jak n…
Kuřecí kousky na zelenině | recept od Kajdy
Kuřecí kousky na zelenině | recept od Kajdy. Co rychlého a lehkého uvařit? Máme pro vás tip na skvělý recept na kuřecí kousky na zelenině. Příprava vy…
Čína s jasmínovou rýží | recept od Kajdy
Čína s jasmínovou rýží | recept od Kajdy. Pod pojmem čína se v českých kuchyních vaří nepřeberné množství jídel. Níže naleznete postup na jednu varina…
Dušená mrkvička | recept na zeleninovou přílohu
Dušená mrkvička | recept na zeleninovou přílohu. Nejprve chci říct, že jako většina lidí jsem nesnášela tu hnusně sladkou dušenou mrkev ve školní jíde…
Červené moravské zelí | recept
Červené moravské zelí | recept. Nevíte si rady, jak připravit opravdu chutné červené zelí? S mým postupem to hravě zvládnete. Uvařte si červené morav…
Diskuze k článku