Přejít k hlavnímu obsahu

Hrníčková bublanina od Kajdy | recept na buchtu

Hrníčková bublanina od Kajdy | recept na buchtu

Hrníčková bublanina od Kajdy | recept na buchtu. Kdo by si nepochutnal na buchtě s voňavým letním ovocem. Potřebujete-li rychle zpracovat úrodu ovoce nebo jen pohostit nečekanou návštěvu, vyzkoušejte si recept na hrníčkovou bublaninu od Kajdy. Příprava je nenáročná na čas i suroviny, ovocnou náplň pak můžete volit podle chuti. 

Co je potřeba

2 hrnky polohrubé mouky

1 hrnek cukru

125 g másla

1 vanilkový cukr

2 celá vejce

1 prášek do pečiva

1 hrnek mléka

1

Nejprve si přichystáme všechny suroviny na linku, aby měly pokojovou teplotu. 

2

Z polohrubé mouky, cukru, másla a vanilkového cukru uděláme žmolenku.

3

3/4 hrnku odebereme a do zbytku přidáme – 2 vejce, 1 prášek do pečiva a 1 hrnek mléka.

4

Do vymazaného a vysypaného pekáče nalijeme těsto. Na těsto poklademe různé ovoce.

5

Nakonec posypeme žmolenkou a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C. DOBROU CHUŤ!!!

Tipy

Poznámka od Jitule: Už jsem také dělala a všem doporučuji! Je opravdu výborná!!!

Autor: Jitule
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Kuře KUNG-PAO s pórkem | recept
Kuře KUNG-PAO s pórkem | recept
Kuře KUNG-PAO s pórkem | recept. Máte chuť na něco exotického? Vyzkoušejte recept na kuře KUNG-PAO, je to rychlé, jednoduché a zaručeně dobré. Asijská…
Broskvový štrůdl | recept od Kajdy
Broskvový štrůdl | recept od Kajdy
Broskvový štrůdl |  recept od Kajdy. Štrůdl nemusí být zdaleka jen moučníkem z jablek. Nečekejte na jejich sezónu a upečte si broskvový štrůdl podle K…
Perníčky | recept na cukroví od Kajdy
Perníčky | recept na cukroví od Kajdy
Perníčky | recept na cukroví od Kajdy. Vánoce voní cukrovím a k nim neodmysliteně patří perníčky. Upečte si je podle mého receptu, krásně si provoníte…
Přesnídávka z jablek | recept od Kajdy
Přesnídávka z jablek | recept od Kajdy
Přesnídávka z jablek | recept od Kajdy. Přichystejte si podle následujícího návodu přesnídávku z jablek. Přesně víte, jaké suroviny použijete, a čím t…