Jitulčiny bagety | recept na čerstvé domácí bagety
Jitulčiny bagety | recept na čerstvé domácí bagety. Kupované bagety nevydrží čerstvé příliš dlouho. Druhý den jsou většinou trvdé a vhodné spíš na domácí strouhanku. Přináším vám recept na domácí bagety z kynutého těsta připraveného v domácí pekárně. Domácí čerstvé bagety jsou chuťově báječné a hlavně měkké a bez plísně vydrží nejméně tři dny.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Mám to tak vychytané. Ale samozřejmě můžete s horkovzduchem a čas upravit podle své trouby. Ale může se stát, že vám moc prasknou.
Záleží na troubě. Musíš vyzkoušet, jestli ti víc chutnají s nebo bez.
Prosimte jitko kde jsi sehnala plechna bagety luxusni dekuji iva
Koupila jsem ho v Orionu. Píši to v receptu. :)
Další zajímavé články
Cibulové bagety | recept na domácí bagety
Cibulové bagety | recept na domácí bagety z kynutého těsta připraveného v domácí pekárně. Připravit si čerstvé domácí pečivo není v dnešní době nic tě…
Domácí rohlíky | recept na domácí pečivo
Domácí rohlíky | recept na domácí pečivo. Máte dost gumového či pěnového pečiva ze supermarketu? Upečte si rohlíky doma. Uvidíte, že s mým postupem to…
Chia bagety | recept na domácí pečivo
Chia bagety | recept na domácí pečivo. Domácí pečivo představuje výzvu, ale když do přípravy zapojíte domácí pekárnu, uvidíte, že se mu žádné kupované…
Domácí anglické a vídeňské rohlíky | recept
Domácí anglické a vídeňské rohlíky | recept. Není nad to si ke snídani dát čerstvý, ještě vlahý rohlíček. Vyzkoušejte si úpéct domácí a kupované si už…
Domácí ciabatty s olivami | recept na domácí pečivo
Domácí ciabatta s olivami | recept na domácí pečivo. Ze základního jednoduchého těsta na pizzu si i vy doma můžete upéct skvělé domácí ciabatty nebo p…
Zdravím,
mám dotaz, proč se pak rohlíky pečou BEZ zapnutého horkovzduchu? Díky.