Kuřecí vývar z pomalého hrnce | recept na dlouze tažený vývar
Kuřecí vývar z pomalého hrnce | recept. Kuřecí vývar je klasika, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Mohlo by se mnohdy zdát, že udělat vývar není nic těžkého. Opak je pravdou. I na vývaru lze mnohé pokazit. Sepsala jsem pro vás recept, pomocí kterého uvaříte dlouze tažený kuřecí vývar, který má bezkonkurenční chuť.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Nemáte v ingrediencích vůbec sůl, až na konci píšete, že případně dochutíte solí. V prvopočátku vaření vůbec sůl nedáváte?
Nesolím vývar. Opravdu až jak dochucuji.
Solit, nebo nesolit? Vývar na polévku se při zakládání může mírně osolit (max. 2–3 g na litr vody), grand bouillon sůl nepotřebuje. Maso a kosti už soli obsahují, a pokud se vývar zredukuje víc, než jste plánovali, bylo by to jako dosolovat moře. Zdroj informace: Jidloaradost.ambi.cz Blanka Datinská Na vývar neexistuje jediný správný recept
kolik stoji