Přejít k hlavnímu obsahu

Pařížská šlehačka | recept na krém

Pařížská šlehačka | recept na krém

Pařížská šlehačka | recept na krém. Plánujete dort na oslavu? Vyzkoušejte si dezert s pařížkou šlehačkou. Poradím vám, jak ji připravit tak, aby se zaručeně vydařila. Aby se vám paříž povedla, musíte použít jen smetany z Kunína! Zkoušela jsem koupit levnější Meggle nebo Viam a šlehačka neztuhne a je stále tekutá!

Co je potřeba

2 modré smetany Kunín 31%

1 červená smetana Kunín 40% (kupuji v Albertu, jinde jsem ji neviděla)

3 Orion čokolády na vaření 100 g

Den předem svaříme na mírném ohni (el. sporák č.3) za stálého míchání smetany a rozlámanou čokoládu. Poté necháme zchladnout a dáme na 24 hodin do lednice vychladit. Druhý den vyšleháme ručním šlehačem na nejvyšší rychlost a šlehačka nám krásně zhoustne a je fakt výborná! Výborná je kombinace s banány!

DOBROU CHUŤ!!!

Autor: Jitule
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Punčovina | recept na neotřelý dezert
Punčovina | recept na neotřelý dezert
Punčovina | recept na neotřelý dezert. Z jednoho korpusu udělám dvě pěkná prsa akorát do ruky. Nebo upeču plát jako na piškotovou roládu a pak je post…