Babiččiny kynuté lívance | recept
Diskuze k článku
Přidat komentář
MŇAM! Z kolika bílků děláš? To musím někdy vyzkoušet až budu mít volné bílky. :P
Další zajímavé články
Lívance ze zakysané smetany | recept na nekynuté lívance
Lívance ze zakysané smetany | recept na nekynuté lívance. Máte chuť na lívance, ale nemáte čas na kynutí? Mám pro vás tip, jak si během chvilky připra…
Lívance z acida | recept na netradiční lívance
Lívance z acida | recept na netradiční lívance. Lívance vždycky nevyžadují dlouhou dobu přípravy a kynutí. Podle mého receptu je zvládnete jedna…
Vlčický bramborový salát | recept na salát
Vlčický bramborový salát | recept na salát. Bramborový salát patří ke správné oslavě. Připravte si ho podle mého receptu. Sterilovanou…
Pindruše
Nevím, kde toto pečivo z listového těsta přišlo ke svému názvu, ani původ slova pindruše není jasný. Podle všeho nic neznamená a byl uměle vytv…
Jak zavařovat v horkovzdušné troubě | postup
Jak zavařovat v horkovzdušné troubě | postup. Nabízím vám postup na zavařování, u něhož se obejdete bez zavařovacího hrnce a teploměru. Zavařte s…
Já dělám na lívance jahodovou pěnu.Ve vodní lazni vysleham bilky,spetku soli,cukr dle chuti a jahody(jde dát i jahodova marmelada)