Jak připravit vepřové na žampionech s cibulí?
Vepřová krkovice, ale i jiné vepřové maso, nabízí obrovské možnosti tepelné úpravy tak, aby nám jídlo skutečně chutnalo. Důležité jsou ale nejen hlavní ingredience, které pro přípravu jídla použijeme, ale také koření nebo jiné zdánlivé drobnosti. Chuť dovedou podtrhnout, mohou jídlo mírně či výrazně zpikantnět a okořenit. Co se týče soli, vždy je lepší posolit méně, a později dosolit, než to se solí přehnat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Domácí tlačenka | aneb zabíjačka v kuchyni
Domácí tlačenka | aneb zabíjačka v kuchyni. Na domácí tlačenku jsem se chystala už dlouho. Jelikož mám objevitelskou duši a razím heslo, že vše se má…
Domácí vepřová konzerva | recept
Domácí vepřová konzerva | recept. Připravte si domácí vepřovou konzervu. Maso je nádherně měkké a jde roztírat na chleba, milují ho i naše d…
Řízky trochu jinak | recept na šťavnaté řízky
Řízky trochu jinak | recept na šťavnaté řízky. Máte chuť na řízky, ale nemáte chuť dělat se s trojobalem? Vyzkoušejte můj netradiční recept na řízky.…
Vepřové koleno na zelí | recept na pečené koleno
Vepřové koleno na zelí | recept na pečené koleno. Upečte si vepřové koleno na zelí. Je to zase něco jiného a zelí je prostě fantastické, trošku mi při…
Masarykovo cukroví | recept na vánoční cukroví od Hany Machalíkové
Masarykovo cukroví | recept na vánoční cukroví od Hany Machalíkové. Masarykovo cukroví je velice lahodné a ne příliš těžké na přípravu. Z mého receptu…