Jste zde

Šopský salát

Středa, 17. Říjen 2018 - 14:43

Rychlovka na horké letní podvečery i večery, kdy nemáte hlad, ale spíš chuť a přitom se chcete osvěžit.

Co je potřeba

Pro jednu osobu: 1 větší rajče, asi 6cm dlouhý kousek okurky, čtvrtka pariky, 5-10dkg balkánského sýra (může být i Tofu), špetička soli (nemusí být) a asi půl čajové lžičky olivového oleje

Zeleninu pokrájíme na kostičky nebo proužky, lehce osolíme (nemusí být, protože sýr je dost slaný), zakápneme troškou olivového oleje a promícháme. Navrch nastrouháme nahrubo balkán a můžeme baštit. MŇAM!!!

Jak píšu…já bych ho mohla na kila!!! 

DOBROU CHUŤ!!!

Autor: jitka.horka
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.

Nejnovější články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.