Jste zde

Babiččina cmunda od Kajdy

Neděle, 12. Srpen 2018 - 14:56
Vertical rectangle
Medium rectangle

Co je potřeba

Bramborákové těsto – recept najdete ZDE, 600g uzeného masa a vařené zelí – recept najdete ZDE

Připravíme si bramborákové těsto.
Mezitím si dáme vařit zelí. Uzené maso si ohřejeme v mikrovlnce.


Hotové bramboráky rozdělíme na talíře, přidáme zelí, plátky uzeného a přeložíme na polovinu.

DOBROU CHUŤ!!!

Leaderboard
Medium rectangle
Autor: jitulciny-recepty.cz
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.

Nejnovější články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.