Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit pravé slovenské halušky s bryndzou a slaninou

Jak uvařit pravé slovenské halušky s bryndzou a slaninou

Jak uvařit pravé slovenské halušky s bryndzou a slaninou. Halušky jsou náročnější jídlo na přípravu. V receptu se vám budu snažit vysvětlit finty, které vám zaručí, že halušky skutečně zvládnete. Recept je přímo od Slovenky jako „řepa“.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Lucie (neověřeno) | St, 10/28/2015 - 12:47

Skvěle napsáno.Kdyby se takto krasne a srozumitelne vyjadřovali všichni, by byl ráj na zemi :) Díky za super recept!Hezky den.

Vlado (neověřeno) | Čt, 10/29/2015 - 19:20

Zemiaky sa samozrejme dajú postrúhať na strúhadle, ale je s tým viac roboty. Jednoduchšie je ich trocha drobnejšie pokrájať a rozmixovať.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.