Lívance ze zakysané smetany | recept na nekynuté lívance
Složitost:
Lehké
Cena:
1 - 1000 Kč
Potřebný čas:
10 až 30 minut
Lívance ze zakysané smetany | recept na nekynuté lívance. Máte chuť na lívance, ale nemáte čas na kynutí? Mám pro vás tip, jak si během chvilky připravit opravdu skvělé lívance, nikdo nepozná, že nejsou kynuté. Navíc jsou rozhodně lépe stravitelné. Fígl je v použití zakysané smetany. Upečte si lívance ze zakysané smetany. Určitě si pochutnáte.
Co je potřeba
1 zakysaná smetana
200 ml mléka
300 g hladké mouky
2 polévkové lžíce cukru
1 čajová lžička prášku do pečiva
2 celá vejce
1 čajová lžička mleté skořice
špetka soli
olej na smažení
Všechny suroviny smícháme dohromady a necháme 10 minut odležet.
Poté smažíme na oleji klasické lívanečky.
Z téhle dávky jsem měla 25 kusů.
Rychlá a výborná véča! Doporučuji!
DOBROU CHUŤ!!!