Jste zde

Tvarohovo-jahodový krém od Zdeničky

Středa, 17. Říjen 2018 - 14:43

Co je potřeba

2 másla, 2 kostky tvarohu (ne jiný), 3 jahodové pudinky, 1 plechovka sterilovaný jahod, 500ml mléka, 350g cukru krupice…ještě 1 plechovka jahod na poházení krému (viz. foto)

Nejdříve (nejlépe již den předem) si z mléka, cukru a pudinků uvaříme hustší pudink. Pokud si den předem nevzpomenete, tak po uvaření ho dejte zchladnout do vody. ;-) Když je pudink pořádně zchladlý, tak si v míse vyšleháme ručním šlehačem dvě měkká másla, do kterých poté po lžících zašleháme pudink, poté zašleháme kostky tvarohu a nakonec zcezené a okapané jahody.

Z této dávky je krému docela dost…já dělám jen poloviční dávku a tu ještě kombinuji na dortu se Salkovým krémem (viz. foto). S touto kombinací krémů budete vždy za hvězdu!

DOBROU CHUŤ!!!

Upozornění

Poznámka: POZOR – tento krém se nehodí jako podklad pod marcipán!!! Dávám ho pouze dovnitř dortu, navrch pak salkový.

Autor: jitka.horka
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

"Jitulčiny pohárky"

S tímto pohárkem budete zaručeně za hvězdu. Ovoce lze měnit dle ročního období nebo zásob v mrazáku. :) U nás chutná nejvíce s malinami, červeným nebo černým rybízem.

"Rafaelo kuličky"

Bezva recept na nepečené cukroví, které si zamiluje celá rodina.

Nejnovější články

"Jitulčiny pohárky"

S tímto pohárkem budete zaručeně za hvězdu. Ovoce lze měnit dle ročního období nebo zásob v mrazáku. :) U nás chutná nejvíce s malinami, červeným nebo černým rybízem.

"Rafaelo kuličky"

Bezva recept na nepečené cukroví, které si zamiluje celá rodina.