Jste zde

Drobenka II.

Neděle, 12. Srpen 2018 - 14:57

Tahle drobenka by měla být taková „sypká“. Drobenku chystáme nejlépe den předem, aby do sebe natáhla vůni a chuť.

Vertical rectangle
Medium rectangle

Co je potřeba

30dkg hladké mouky, 8-10dkg Hery (ne máslo!!!), 8-10dkg moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, citrónová kůra

Všechny suroviny smícháme v míse a mezi prsty mneme až se vytvoří „drobenka“.

 

DOBROU CHUŤ!!!

Leaderboard
Medium rectangle
Autor: jitulciny-recepty.cz
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.

Nejnovější články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.