Jste zde

Rychlé francouzské brambory

Neděle, 12. Srpen 2018 - 14:57
Vertical rectangle
Medium rectangle

Co je potřeba

4-6 větších syrových brambor, 20dkg nakrájené anglické slaniny, sterilovaný hrášek, 2 větší cibule, 10dkg eidamu, 2 vejce, 200ml smetany, 50ml mléka, sůl, pepř

Do máslem vymazané zapékací mísy dáme syrové brambory nakrájené na větší kostičky, přidáme pokrájenou anglickou slaninu, sterilovaný hrášek, cibuli pokrájenou na půlkolečka, najemno nastrouhaný sýr a vše důkladně promícháme. Osolíme, opepříme a zalijeme rozkvedlanými vejci v mléce a smetaně (můžeme přidat trochu Harmonie chuti). Vše ještě pořádně promícháme a dáme zapéct do předehřáté trouby na 180°C dozlatova.

Je to rychlovka na přípravu a jsou opravdu výborné, zkuste!!!

Leaderboard
Medium rectangle
Autor: jitulciny-recepty.cz
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.

Nejnovější články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.