Jste zde

Pečená kachna

Neděle, 12. Srpen 2018 - 14:57
Vertical rectangle
Medium rectangle

Co je potřeba

kachna – měla jsem 2200g, sůl, kmín, voda

Kachnu naporcujeme na šest dílů a jehlou kůži hodně propícháme, aby nám při pečení všechen tuk vytekl a nebyla mastná. Každý kousek masa osolíme, okmínujeme a vložíme do skleněné mísy. Na dno mísy nalijeme asi 1-1,5cm vody, přikryjeme víkem a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C na dvě hodinky nebo dokud není kachna pěkně zlatavá. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem a červeným moravským zelím.

DOBROU CHUŤ!!!

Leaderboard
Medium rectangle
Autor: jitulciny-recepty.cz
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.

Nejnovější články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.