Jste zde

Ondráše

Středa, 17. Říjen 2018 - 14:43

Co je potřeba

bramborákové těsto, vepřové maso (může být i kuřecí), olej, sůl, pepř

Nejdříve si připravíme bramborákové těsto. Recept na bramboráky najdete ZDE. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Poté maso osmahneme na pánvi dozlatova a odložíme na talířek. Elektrický sporák si nastavíme na č.4 a na trochu oleje dáme asi dvě polévkové lžíce bramborákového těsta, do těsta vtlačíme osmahnuté maso a maso překryjeme opět asi dvěmi lžícemi bramborákového těsta. Jakmile jsou okraje bramboráku zlatavé, otočíme ho a osmahneme ještě z druhé strany. A je hotovo. Podáváme nejlépe se zeleninovými saláty.

Je to dost syté jídlo, ale neodtrhnete se od něj. :-)

DOBROU CHUŤ!!!

Autor: jitka.horka
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.

Nejnovější články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.