Jste zde

Bramborová roláda

Středa, 17. Říjen 2018 - 14:43

Co je potřeba

1 sáček bramborového těsta, 400g kuřecího junioru nebo co kdo rád do plněných knedlíků, 1 větší cibule, asi 1-2 čajové lžičky Harmonie chuti

Bramborové těsto si připravíme dle návodu na obalu. Když je těsto hotové, tak ho rozválíme na pomoučeném vále na placku asi 0,5cm vysokou (krásně se s ním pracuje, netrhá se) a potřeme nádivkou.

Nádivka: Tu si připravíme tak, že salám a cibulku nasekáme najemno a na oleji osmahneme cibulku (e. sporák na č.4) a když začíná zlátnout, tak přihodíme salám. Společně trochu osmahneme a dochutíme Harmonií chuti.

Poté placku s nádivkou srolujeme jako roládu a překulíme na čistou utěrku (bez aviváže), do které roládu zamotáme, kraje svážeme nití jako do bombonku a dáme vařit do velkého pekáče 15 minut z každé strany. Po uvaření roládu krájíme na knedlíčky a podáváme se špenátem a kdo má rád, tak ještě s dozlatova osmaženou cibulkou.

DOBROU CHUŤ!!!

Autor: jitka.horka
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.

Nejnovější články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.