Jste zde

Vodouch

Neděle, 12. Srpen 2018 - 14:57
Vertical rectangle
Medium rectangle

Co je potřeba

1 hrnek vody, 1 Hera, 1 vanilkový cukr, 2 hrnky moučkového cukru, 2 polévkové lžíce kakaa, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 4 celá vejce, kokos nebo ořechy na posypání

Vodu, Heru, vanilkový cukr, kakao a moučkový cukr svaříme. Ze vzniklé hmoty odebereme jeden hrnek, který použijeme jako polevu. Do vychladlého zbytku hmoty přidáme mouku, prášek do pečiva a vejce. Nalijeme na máslem vymazaný a kokosem nebo strouhankou vysypaný plech (já pekla na normálním, ale bude určitě lepší ten buchťák s ušima – buchta nebude tak nízká) a upečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 20-30minut (to poznáte a nebo zkoušejte špejlí). Ještě teplou buchtu polijeme polevou, kterou jsme na začátku odebrali a posypeme kokosem nebo ořechy a nebo obojím. :-)))

Všem doporučuji! Je to rychlá, jednoduchá a hlavně mooooc dobrá buchtina.

DOBROU CHUŤ!!!

Leaderboard
Medium rectangle
Autor: jitulciny-recepty.cz
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.

Nejnovější články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.