Jste zde

Netinka

Neděle, 12. Srpen 2018 - 14:57
Vertical rectangle
Medium rectangle

Co je potřeba

2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 prášek do pečiva, 1 hrnek mléka, 1 celé vejce, 1 vrchovatá lžíce majolky

Nejdříve smícháme sypké suroviny a potom přidáme mléko a vejce a na konec zamícháme majolku. Vznikne krásně hladké těsto, které nalijeme na máslem vymazaný a strouhankou vysypaný normální plech. Poklademe ovocem a zasypeme drobenkou. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C, dokud není netinka zlatavá.

Je to úúúúúúžasně rychlá a mooooooc dobrá záležitost!!! Buchta je neskutečně měkkounká! MŇAMKA!!!

Vyzkoušejte – uvidíte a ucítíte! 

DOBROU CHUŤ!!!

Leaderboard
Medium rectangle
Autor: jitulciny-recepty.cz
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.

Nejnovější články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.