Jste zde

Likvidátorka od Jany L.

Středa, 17. Říjen 2018 - 14:43

Co je potřeba

35dkg polohrubé mouky, 20dkg cukru krupice, 3 celá vejce, 125ml oleje, 1 kompot o objemu 0,7l i se šťávou, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr

Jednoduše všechno smícháme dohromady a nalijeme na sádlem vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech. Dáme péct do předehřáté trouby na 180°C dokud není vršek buchty nádherně zlatavý.

Pokud spěcháte, tak tahle buchta je opravdu ta pravá! A nádherně voní…druhý den je sice trochu „mokřejší“, ale to můj manžel naopak miluje.

Autor: jitka.horka
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!