Jste zde

Jogurtový koláč

Neděle, 12. Srpen 2018 - 14:57
Vertical rectangle
Medium rectangle

Co je potřeba

2 kelímky bílého jogurtu, 2 kelímky polohrubé mouky, 1 kelímek cukru, 2 vejce, 1/2 prášku do pečiva, ovoce čerstvé nebo mražené, drobenka

POSTUP PŘÍPRAVY

Jak se dělá drobenka najdete ZDE 

Jak se dělá drobenka najdete ZDE 

Do mísy vylijeme oba jogurty (je jedno kolik kelímky mají obsah, důležité je, aby jste vždy použili jeden z nich na další odměření surovin!!!) a jeden kelímek omyjeme a použijeme na další odměřování surovin. Všechny suroviny smícháme a vylijeme na máslem vymazaný a strouhankou vysypaný plech, posypeme ovocem a drobenkou a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C na 30 minut nebo dokud nejsou kraje buchty zlatavé.

Tahle buchtina je super i na rebarboru! Akorát ještě na těsto pokladu jeden umíchaný tvaroh se sypkým vanilkovým pudinkem, pak dám rebarboru pokrájenou na kostičky, ještě ji pocukruju a posypu sladší drobenkou.

Rychlá a skvělá buchta! Určo zkuste!  

Leaderboard
Medium rectangle
Autor: jitulciny-recepty.cz
Zatím nehodnoceno

Diskuze k článku

Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Podobné články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.

Nejnovější články

„Arancello“ – pomerančový likér

Na Vaše žádosti sem vkládám recept, který zkouším prvně. Další fotky tudíž dodám až po konečné výrobě likérku. Pokud ho naložíte ještě dnes nebo zítra… do Vánoc stihnete vyrobit originální dárečky svým blízkým.