„Voda k hlávkovému salátu“


„Ochucená voda k hlávkovému salátu“

SUROVINY
1/2 l vody, 4 zarovnané polévkové lžíce cukru, půl až třičtvrtě polévkové lžíce soli, 2 polévkové lžíce octa, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

Vím, že stejně jako jsem kdysi měla problém ochutit vodu k hlávkovému salátu já, mají i jiné maminky. Určitě si u dochucování říkáte, že to furt není ono. Pokud ano, tak vyzkoušejte tenhle receptík.

K hlávkovému salátu musí být voda více pikantní než třeba k okurkovému salátu nebo rajčatovému. :-)

Vše jednoduše důkladně rozmícháte ve studené vodě, dáte ještě vychladit do lednice a je to.

DOBROU CHUŤ!!!

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>