„Rumová marmeláda z rybízu“


„Rumová marmeláda z červeného rybízu“

SUROVINY

1kg šťávy z rybízu (červeného)
800g cukru
4 lžíce rumu
1 vanilkový cukr (i víc)

POSTUP PŘÍPRAVY

7 minut vaříme jen ŠŤÁVU, potom přidáme cukr, rum a vanilkový cukr a pak vaříme 5 minut. Nalijeme do předem vymytých sklenic a dobře a pevně uzavřeme, otočíme dnem vzhůru do druhého dne a necháme ztuhnout.

DOBROU CHUŤ!!!

- do hrnce vlijeme 1 litr rozmixovaného červeného rybízu

- do hrnce vlijeme 1 litr rozmixovaného červeného rybízu“

- vaříme 7 minut

- vaříme 7 minut“

- přidáme cukr, rum a vanilk.cukr a vaříme 5 minut

- přidáme cukr, rum a vanilk.cukr a vaříme 5 minut“

- nalijeme do předem vymytých sklenic a uzavřeme

- nalijeme do předem vymytých sklenic a uzavřeme“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>