„Přesnídávka z jablek“


„Přesnídávka z jablek“

SUROVINY

2700g nakrájených jablek
2 sáčky vanilkového pudingu
330g cukru
1250ml vody

POSTUP PŘÍPRAVY

Nakrájená jablka svaříme s cukrem v litru vody. Do 250 ml vody rozmícháme puding. Vše dohromady smícháme a svaříme. Nalijeme do čistých skleniček a sterilizujeme při teplotě 80°C cca 20 minut nebo 5-7 minut v horkovzdušné troubě.


Náplň stačí na 9 skleniček.

 

DOBROU CHUŤ!!!

 

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>