„Piškotová buchta od Kajdy“


„Piškotová buchta“

SUROVINY

piškot ze 4 vajec (na klasický plech)
piškot ze 2 vajec (do dortové formy)

4 vejce, 120g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 3 polévkové lžíce oleje, 2 sáčky želatiny (na dort 1 sáček)

POSTUP PŘÍPRAVY

Suroviny smícháme a dáme na vymazaný a vysypaný plech. Upečeme v předehřáté troubě na 160°C dorůžova a hotový piškot vyzkoušíme špejlí zda se nám nelepí. Necháme vychladit.

Připravíme si 2 kysané smetany (jedna 250g) a 2 vanilkové cukry.
Ušleháme a potřeme na vychladlý piškot, poklademe ovocem jak kdo má rád.

Želatinu připravíme dle návodu na sáčku. Vlažnou želatinou přelijeme buchtu a dáme ztuhnout do lednice.

DOBROU CHUŤ!!!

- všechny suroviny smícháme dohromady

- všechny suroviny smícháme dohromady“

- nalijema na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct dorůžova

- nalijema na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct dorůžova“

- na hotový piškot dáme našlehanou kysanou smetanu

- na hotový piškot dáme našlehanou kysanou smetanu“

- poklademe ovocem

- poklademe ovocem“

- přelijeme hotovou, vychladlou želatinou

- přelijeme hotovou, vychladlou želatinou“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>