„Čevabčiči od Kajdy“


„Čevabčiči“

SUROVINY

200g hovězího a 200g  vepřového mletého masa, cibule, mletá paprika, pepř, sádlo na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

Mleté maso promícháme s drobně pokrájenou cibulí, paprikou, pepřem a solí. Uděláme stejné válečky (šišky). Osmažíme je po všech stranách na rozehřátém sádle. Hotové podáváme s bramborovou kaší nebo opečenýma bramborama.
Můžeme podávat dětem, pokud vynecháme pepř.

DOBROU CHUŤ!!!

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>