„Bramborový salát podle Kajdy“


„Bramborový salát podle babičky“

SUROVINY

2 kg vařených brambor ve slupce, 4 natvrdo vařená vajíčka, nakrájený na kostičky salám (gothaj nebo šunka), 1 velkou a nebo 2 malé sklenice zeleniny, 1 sklenici okurek, 1 velkou tatarku, sůl a pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

Brambory si uvaříme ve slupce. Hotové brambory slijeme a zalijeme ledovou vodou, aby rychleji vychladly a snadno se loupaly. Uvařená vajíčka zalijeme studenou vodou a necháme vychladit. Mezitím si nakrájíme na kostičky salám a okurky. K salámu a okurkám přidáme zeleninu a vajíčka. Přidáme tatarku, osolíme a opeříme dle chuti, vše pořádně zamícháme. Hotový salát uložíme do chladu odležet.

DOBROU CHUŤ!!!


- tuhle zeleninu používám

- tuhle zeleninu používám“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>