„Rybí pomazánka“


„Rybičková pomazánka“ - jak ji dělám já 

SUROVINY

2 konzervy sardinek (ve vlastní šťávě, oleji nebo v protlaku), 2 natvrdo uvařená vejce, 2 malé nebo 1 velká cibule, 2-3 větší kyselé okurky, 3 vrchovaté lžíce másla (Rama, Perla), 2-3 polévkové lžíce kečupu, 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice, sůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

Do misky dáme rybičky se vším všudy a přidáme máslo (já zapoměla, tak jsem ho dala až nakonec). Důkladně promícháme ručním šlěhačem a přidáme ostatní nadrobno pokrájené suroviny, kečup a hořčici. Opět vymícháme ručním šlehačem a je hotovo. Dochutíme solí a pepřem.

Někdy ještě přidávám nadrobno nakrájené strilované kapie.

Je to rychlovka a je jí dost. 

DOBROU CHUŤ!!!

- tyhle rybičky používám

- tyhle rybičky používám“

- k rybičkám přihodíme vajíčka

- k rybičkám přihodíme vajíčka“

- nadrobno pokrájenou cibuli

- nadrobno pokrájenou cibuli“

- používám tohle udělátko

- používám tohle udělátko“

- a přidáme kyselé okurky, kečup a hořčici

- a přidáme kyselé okurky, kečup a hořčici“

- vše promícháme ručním šlehačem a popř. ještě dochutíme solí a pepřem

- vše promícháme ručním šlehačem a popř. ještě dochutíme solí a pepřem“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>