„Vločková polévka“


„Vločková polévka“ - trošičku jinak…   

SUROVINY

100g ovesných vloček, mrkev, petržel, celer, pórek (nebo mražená zelenina), 1 vajíčko, asi 1cm silný plátek másla, 1 Karpatský bujón (nebo co vy používáte), sůl a magi na dochucení popř. 1 čajová lžička Harmonie chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

V hrnci rozpustíme máslo (el. sporák na č.4) a na něm osmahneme ovesné vločky (pozor nepřipálit!!). Když jsou vločky zlatavé, tak na ně rozklepneme vajíčko a vše smícháme. Když se udělají hrudky, tak to zalijeme studenou vodou (asi 1,5-2l), přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu a bujón. Vaříme dokud není zelenina měkká. Nakonec polévku dochutíme dle potřeby solí a maggim a ozdobíme zelenou naťkou.

DOBROU CHUŤ!!!

ZDROJ: www.mimibazar.cz … Romana V. (veleprcek) ID 235747

- vločky osmahneme dozlatova a smícháme s vajíčkem

- vločky osmahneme dozlatova a smícháme s vajíčkem“

- zalijeme studenou vodou, přidáme zeleninu a bujón

- zalijeme studenou vodou, přidáme zeleninu a bujón“

- dle potřeby polévku dochutíme

- dle potřeby polévku dochutíme“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>