„Prdelačka z ovaru“


„Prdelačka z ovaru“ - jednoduchá a taaak dobrá! 

SUROVINY

asi 500-800g vepřového kolene, 3 kroupáky, 1 jitrnice, Maggi kostka česnek a petrželová nať (viz. foto), 1 česnek, 1 čajová lžička majoránky, maggi, sůl dle potřeby

POSTUP PŘÍPRAVY

Z kolena uvaříme ovar. Vývar scedíme přes sítko a přivedeme ho k varu (el. sporák na č.4). Když nám vývar začne bublat, tak do něj přidáme 1-2 kostky od Maggi, vytlačíme ze střívka kroupáky, jitrnici a vše důkladně promícháme. Necháme projít varem a sporák vypneme. Nakonec přidáme majoránku a prolisovaný česnek, dochutíme maggim a solí. Podáváme s pečivem.

Je to rychlovka a budete si připadat jako na zabíjačce. :-D

DOBROU CHUŤ!!!

 

- vývar zcedíme přes sítko - vývar zcedíme přes sítko“
- tyhle kostky používám - tyhle kostky používám“
- do vývaru vytlačíme kroupáky a jitrnici - do vývaru vytlačíme kroupáky a jitrnici“
- nakonec dáme majoránku a prolisovaný česnek - nakonec dáme majoránku a prolisovaný česnek“
DOBROU CHUŤ!!! DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>