„Želé na buchtu“


„Domácí želé na buchtu“ - prima nápad

SUROVINY
100% pomerančový džus, 2 polévkové lžíce moučkového cukru, 1 vanilkový pudink

POSTUP PŘÍPRAVY

Většinou dělám buchtu s želé, tak že použiju kompot a šťávu z něj…teď jsem ale potřebovala zdělat mražené borůvky a želé jsem také chtěla, takže místo šťávy z kompotu jsem použila 100% pomerančový džus (400ml). Do 150ml jsem rozmíchala pudink a cukr a zbytek jsem nechala trošku zahřát a potom jsem míchala stejně jako klasický pudink (furt na el. sporák č. 4).

Pokud máte rádi domácí želé a také nesnášíte to kupované bez chuti, tak určo zkuste! Je to rychlovka a taaaaaaak strašně dobrá…zvlášť z toho džusu!!!

Budete se oblizovat!!!!

Jo a tahle buchta z pomazánkového másla…ta je suuuuuuuuprová – všem vřele DOPORUČUJI!!!!


- je jedno jaká to je značka, hlavně musí být 100%

- je jedno jaká to je značka, hlavně musí být 100%“

- směs 150ml džusu s cukrem a pudinkem vlijeme do zahřátého džusu a mícháme na mírném ohni dokud není želé

- směs 150ml džusu s cukrem a pudinkem vlijeme do zahřátého džusu a mícháme na mírném ohni dokud není želé“

- nalijeme na schladlou buchtinu a je hotovo!!! DOBROU CHUŤ!!!

- nalijeme na schladlou buchtinu a je hotovo!!! DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>