„Stracciatelový krém“


„Stracciatelový krém“ - fakt výborný!!! 

SUROVINY

Stracciatelový krém: 250g tvarohu v kostce, 2 zakyslé smetany (celkem 400g), 250ml smetany ke šlehání, 100g čokolády na vaření, 1 vanilkový cukr + uvařený pudink

Pudink: 250ml mléka, 1 a půl balíčku vanilkového pudinku, dle chuti asi 4 polévkové lžíce cukru

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejdříve si ze surovin uvaříme hustý pudink, klasicky dle návodu a necháme vychladnout.

V míse si ručním šlehačem vyšleháme tvaroh se zakyslýma smetanama. Potom do toho po lžících zašleháme vychladlý hustý pudink (to aby nám krém držel) a najemno nastrouhanou čokoládu na vaření + vanilkový cukr. Nakonec si vyšleháme smetanu (bez ztužovače) a zašleháme ji do krému. Pro nás byl krém sladký akorát, ale klidně dle chuti ještě můžete přisladit.

 

Všem doporučuji!

DOBROU CHUŤ!!!

- vyšleháme si tvaroh se zak. smetanama a po lžících do toho zašleháme hustý pudink

- vyšleháme si tvaroh se zak. smetanama a po lžících do toho zašleháme hustý pudink“

- pak zašleháme najemno nastrouhanou čokoládu na vaření a vanilkový cukr

- pak zašleháme najemno nastrouhanou čokoládu na vaření a vanilkový cukr“

- nakonec si ušleháme msetanu, kterou též zašleháme do krému

- nakonec si ušleháme msetanu, kterou též zašleháme do krému“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>