„Pařížská šlehačka“


„Pařížská šlehačka“ - od Zdeničky

SUROVINY

2 modré smetany Kunín 31%, 1 červená smetana Kunín 40% (kupuji v Albertu, jinde jsem ji neviděla), 3 Orion čokolády na vaření 100g

POSTUP PŘÍPRAVY

Aby se vám paříž povedla, MUSÍTE použít JEN smetany z Kunína!!! Zkoušela jsem koupit levnější Meggle nebo Viam a šlehačka neztuhne a je stále tekutá!

Den předem svaříme na mírném ohni (el. sporák č.3) za stálého míchání smetany a rozlámanou čokoládu. Poté necháme zchladnout a dáme na 24h do lednice vychladit. Druhý den vyšleháme ručním šlehačem na nejvyšší rychlost a šlehačka nám krásně zhoustne a je fakt výborná! Výborná je kombinace s banány!

DOBROU CHUŤ!!!

ZDROJ: http://peceni-s-laskou.webgarden.cz

smetana Kunín 40%

smetana Kunín 40%“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>