„Drobenka II.“


„Drobenka II.“  

SUROVINY

30dkg hladké mouky, 8-10dkg Hery (ne máslo!!!), 8-10dkg moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, citrónová kůra

POSTUP PŘÍPRAVY

Tahle drobenka by měla být taková „sypká“. Drobenku chystáme nejlépe den předem, aby do sebe natáhla vůni a chuť.

Všechny suroviny smícháme v míse a mezi prsty mneme až se vytvoří „drobenka“.

 

DOBROU CHUŤ!!!

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>