„Obalovaná pýchavka“


„Obalovaná pýchavka“ - delikatesa!!!

SUROVINY
velká pýchavka, klasický trojobal

POSTUP PŘÍPRAVY

Rostou vám také na zahradě ty krásné veliké píchavky a nevíte, co s nima? My ji děláme klasicky obalenou v trojobale a smažíme. Podáváme s chlebem a nebo s bramborama (to je potom jako smažák, akorát se netáhne).

Je to neskutečná dobrota! Pokud pýchavku doma máte, rozhodně to vyzkoušejte!!!

Všem jen doporučuji!


- takhle Pýchavka obrovská vypadá vcelku

- takhle Pýchavka obrovská vypadá vcelku“

- tohle je jen půlka z celé pýchavky :-)))

- tohle je jen půlka z celé pýchavky :-)))“

- pýchavku nakrájíme asi na 1-1,5cm silné plátky

- pýchavku nakrájíme asi na 1-1,5cm silné plátky“

- sloupneme vrchní slupku (pokud nejde, pomůžeme si nožíčkem)

- sloupneme vrchní slupku (pokud nejde, pomůžeme si nožíčkem)“

- takhle vypadájí plátky po sloupnutí vrchní slupky

- takhle vypadájí plátky po sloupnutí vrchní slupky“

- obalíme v hladké mouce

- obalíme v hladké mouce“

- namočíme do rozšlehaného, slaného vajíčka

- namočíme do rozšlehaného, slaného vajíčka“

- a šup s ní do strouhanky

- a šup s ní do strouhanky“

- obaleno

- obaleno“

- usmaženo

- usmaženo“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>