„Šťavnaté krůtí řízečky“


„Šťavnaté krůtí řízečky“ - výborné!

SUROVINY

Asi na 500g krůtích prsíček dávám 4 celá vejce, 1 vrchovatou polévkovou lžíci plnotučné hořčice a špetku soli, hladká mouka na obalení a strouhanka, sůl, pepř, olej

POSTUP PŘÍPRAVY

Řízky naklepeme, osolíme a opepříme z obouch stran. Z vajíček, soli a hořčice si vidličkou vyšleháme těstíčko, do kterého řízky obalené v mouce namáčíme. Následně je obalíme ve strouhance a smažíme klasicky na oleji (já ne el. sporáku na č.4).

Jsou opravdu šťavnatější než klasické. Vyzkoušejte!

Dobrou chuť!!!

- řízky naklepeme, osolíme a opepříme

- řízky naklepeme, osolíme a opepříme“

- do misky k vajíčkům přihodíme asi 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice a vidličkou rozmícháme dohladka

- do misky k vajíčkům přihodíme asi 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice a vidličkou rozmícháme dohladka“

- klasicky obalíme v trojobalu tj. hladká mouka, vejce s hořčicí, strouhanka a smažíme na pánvičce

- klasicky obalíme v trojobalu tj. hladká mouka, vejce s hořčicí, strouhanka a smažíme na pánvičce“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>