„Rychlé francouzské brambory“


„Rychlé francouzské brambory“ - když není čas krájet kolečka 

SUROVINY

4-6 větších syrových brambor, 20dkg nakrájené anglické slaniny, sterilovaný hrášek, 2 větší cibule, 10dkg eidamu, 2 vejce, 200ml smetany, 50ml mléka, sůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

Do máslem vymazané zapékací mísy dáme syrové brambory nakrájené na větší kostičky, přidáme pokrájenou anglickou slaninu, sterilovaný hrášek, cibuli pokrájenou na půlkolečka, najemno nastrouhaný sýr a vše důkladně promícháme. Osolíme, opepříme a zalijeme rozkvedlanými vejci v mléce a smetaně (můžeme přidat trochu Harmonie chuti). Vše ještě pořádně promícháme a dáme zapéct do předehřáté trouby na 180°C dozlatova.

Je to rychlovka na přípravu a jsou opravdu výborné, zkuste!!!

DOBROU CHUŤ!!!

- vše promícháme, osolíme, opepříme a zalijeme rozkvedlanými vejci v mléce a smetaně

- vše promícháme, osolíme, opepříme a zalijeme rozkvedlanými vejci v mléce a smetaně“

- pečeme v předehřáté troubě na 180°C dozlatova

- pečeme v předehřáté troubě na 180°C dozlatova“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>