„Ondráše“


„Ondráše“ - výborné!!! 

SUROVINY

bramborákové těsto, vepřové maso (může být i kuřecí), olej, sůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejdříve si připravíme bramborákové těsto. Recept na bramboráky najdete ZDE. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Poté maso osmahneme na pánvi dozlatova a odložíme na talířek. Elektrický sporák si nastavíme na č.4 a na trochu oleje dáme asi dvě polévkové lžíce bramborákového těsta, do těsta vtlačíme osmahnuté maso a maso překryjeme opět asi dvěmi lžícemi bramborákového těsta. Jakmile jsou okraje bramboráku zlatavé, otočíme ho a osmahneme ještě z druhé strany. A je hotovo. Podáváme nejlépe se zeleninovými saláty.

Je to dost syté jídlo, ale neodtrhnete se od něj. :-)

DOBROU CHUŤ!!!

- připravíme si bramborákové těsto

- připravíme si bramborákové těsto“

- maso naklepeme, osolíme a opepříme

- maso naklepeme, osolíme a opepříme“

- maso osmahneme na pánvi dozlatova

- maso osmahneme na pánvi dozlatova“

- osmahnuté maso odložíme na talířek

- osmahnuté maso odložíme na talířek“

- na olej dáme dvě polévkové lžíce bramborákového těsta a rozprostřeme, do něj vtlačíme osmahnuté maso

- na olej dáme dvě polévkové lžíce bramborákového těsta a rozprostřeme, do něj vtlačíme osmahnuté maso“

- maso překryjeme dalšími dvěmi lžícemi těsta

- maso překryjeme dalšími dvěmi lžícemi těsta“

- jakmile jsou kraje těsta zlatavé, bramborák otočíme a opečeme ještě z druhé strany

- jakmile jsou kraje těsta zlatavé, bramborák otočíme a opečeme ještě z druhé strany“

- a je hotovo

- a je hotovo“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>