„Bramborová roláda“


„Bramborová roláda“ - rychlovka k obědu!!!    

SUROVINY

1 sáček bramborového těsta, 400g kuřecího junioru nebo co kdo rád do plněných knedlíků, 1 větší cibule, asi 1-2 čajové lžičky Harmonie chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

Bramborové těsto si připravíme dle návodu na obalu. Když je těsto hotové, tak ho rozválíme na pomoučeném vále na placku asi 0,5cm vysokou (krásně se s ním pracuje, netrhá se) a potřeme nádivkou.

Nádivka: Tu si připravíme tak, že salám a cibulku nasekáme najemno a na oleji osmahneme cibulku (e. sporák na č.4) a když začíná zlátnout, tak přihodíme salám. Společně trochu osmahneme a dochutíme Harmonií chuti.

Poté placku s nádivkou srolujeme jako roládu a překulíme na čistou utěrku (bez aviváže), do které roládu zamotáme, kraje svážeme nití jako do bombonku a dáme vařit do velkého pekáče 15 minut z každé strany. Po uvaření roládu krájíme na knedlíčky a podáváme se špenátem a kdo má rád, tak ještě s dozlatova osmaženou cibulkou.

DOBROU CHUŤ!!!

- tohle bramborové těsto v sáčku používám

- tohle bramborové těsto v sáčku používám“

- hotové těsto dle návodu na obale

- hotové těsto dle návodu na obale“

- rozválená placka s rozetřenou nádivkou

- rozválená placka s rozetřenou nádivkou“

- těsně pod smotanou roládu přichystáme čistou utěrku

- těsně pod smotanou roládu přichystáme čistou utěrku“

- roládu překulíme na utěrku a zamotáme

- roládu překulíme na utěrku a zamotáme“

- svážeme nití do bombonku

- svážeme nití do bombonku“

- vaříme z každé strany 15 minut

- vaříme z každé strany 15 minut“

- hotová roláda

- hotová roláda“

- po nakrojení

- po nakrojení“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

...

…“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>