„Likvidátorka od Jany L.“


„Buchta Likvidátorka od Jany L.“ - fantastická rychlovka!!!  

SUROVINY

35dkg polohrubé mouky, 20dkg cukru krupice, 3 celá vejce, 125ml oleje, 1 kompot o objemu 0,7l i se šťávou, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr

POSTUP PŘÍPRAVY

Jednoduše všechno smícháme dohromady a nalijeme na sádlem vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech. Dáme péct do předehřáté trouby na 180°C dokud není vršek buchty nádherně zlatavý.

Pokud spěcháte, tak tahle buchta je opravdu ta pravá! A nádherně voní…druhý den je sice trochu „mokřejší“, ale to můj manžel naopak miluje.

DOBROU CHUŤ!!!

- všechny suroviny smícháme dohromady

- všechny suroviny smícháme dohromady“

- těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech

- těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech“

- pečeme na 180°C dozlatova

- pečeme na 180°C dozlatova“

- po nakrojení...DOBROU CHUŤ!!!

- po nakrojení…DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>