„Bublanina od Anemis“


„Bublanina od Anemis“ - rychlá a nadýchaná!!!

SUROVINY

2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 celá vejce

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejprve si smícháme mouku, cukr, prdopeč a vanilkový cukr a potom přidáme ostatní suroviny a vymícháme v hladké těsto, ktré nalijeme na vymazaný a strouhankou vysypaný plech a posypeme jakýmkoliv ovocem (už jsem pekla s rybízem, jostou a teď s borůvkama). Dáme péct do předehřáté trouby na 180°C asi na 20 minut (prostě dokud není krásně zlatavá jako na obrázku).

Pokud pečete v horkovzdušné troubě, tak NEDOPORUČUJU zapínat ventilátor, protože pak bublanina vyskočí jen na středu a kraje jsou nizounké.

Je to fantastická buchta, která je hned hotová, když náhodou čekáte narychlo návštěvu. A hlavně je taaak doboručká!

Takže honem do toho a vyzkoušejte! Nebudete litovat!

DOBROU CHUŤ!!!

- nejprve si smícháme sypké suroviny a promícháme

- nejprve si smícháme sypké suroviny a promícháme“

- pak přidáme vejce, olej a mléko

- pak přidáme vejce, olej a mléko“

- vymícháme hladké těsto

- vymícháme hladké těsto“

- těsto nalijeme na vymazaný a strouhankou vysypaný plech a pohážeme různým ovocem

- těsto nalijeme na vymazaný a strouhankou vysypaný plech a pohážeme různým ovocem“

... a je hotovo - s borůvkama

… a je hotovo – s borůvkama“

... a je hotovo - s rybízem

… a je hotovo – s rybízem“

... a je hotovo - s jostou

… a je hotovo – s jostou“

DOBROU CHUŤ!!!

DOBROU CHUŤ!!!“

Můžou se Vám líbit i mé další recepty:

1 Response

  1. Dana napsal:

    Moc se mi libi,urcite budu pect podle vas.Nadhera.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>